B&J-en utredning.

Jag och Sarah gör en utredande undersökning angående hurvida Ben & Jerry's glass lever upp till de högt ställda krav och förväntningar varumärket tillskansat sig genom rykten och marknadsföring.

Omgång 1
Halfbaked

Halfbaked är en blandning mellan klassikerna Chocolate Fugde Brownie och Cookiedough. Då vi redan testat på dessa smaker i tidigare situationer kändes det rätt att börja med en mjukstart med smaken Halfbaked. Browniebitar och kakdegsbitar blandat i chokladglass. MUMS!

Recension:
Gastronomsik ORGASM! Fugdebitarna smälte mot gommen och kakbitarna gjorde oss knäsvaga. Så det var tur att vi redan befann oss i horisontellt läge. Själva chokladglassen är också en riktig höjdare. Denna symfoni av smaker kan inte lämna någon oberörd. En hetsig jakt efter bitarna gör smakupplevelsen intensiv. Plus + plus kan helt klart aldrig bli minus.
Betyg: 5 skedar av 5 möjliga




Omgång 2:
Caramel Chew Chew

En vecka senare är det dags igen. 
Denna gången är det Caramel Chew Chew som står i rampljuset.
Kolaglass med kolasåsvirvlar och chokladöverdragna kolabitar.


Recension:
En gräddig och krämig kolaglass dominerar upplevelsen. Kolabitarna var för få och för små. De var som små isolerade öar i ett alldeles för stort hav. Vi saknade en mjuk övergång mellan godis och glass, nu blev det bara glass med små chokladkolabitar i. Vi hade föredragit ojämna bitar i olika storlekar hellre än dessa jämna likadana godisar. Den kladdiga kolasåsen i kombination med den gräddiga glassen räddar dock helhetsupplevelsen.
Betyg: 3,5 sked av 5 möjliga



Vi lovar att fortsätta vårt tunga uppdrag och hålla er uppdaterade den snåriga skogen av Ben & Jerry's smaker.
OVER AND OUT!


Kommentarer
Postat av: Hilda

Låter som ett gott uppdrag det där. Saknar er tjejor!!

2009-06-06 @ 15:46:48
URL: http://hildas.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0